REINFELDTS LÖN!

Staten gör hela tiden besparingar. Finns inte pengar till det ena och till det andra. Folk jobbar dubbelt och trippelt, då lönerna rent generellt inte ökas, och inte heller minskar skatterna. Priserna höjs också på det mesta vi behöver i vår vardag. Folk utförsäkras fast de knappt kan jobba. Kan det vara för att fylla ut våra kära politikers plånböcker?

 

Reinfeldt fick förra året en löneökning på 4000 kr. Och han fick även nu nyligen en löneökning på 4000 kr, vilket innebär att han tjänar 152 000 kr i månaden.

Visst ska vår kära statsminister tjäna bra men någon gräns måste det finnas! Han klarar sig gott och väl på det han hade men det tycks att han ska ha mer. Folk har knappt mat på bordet i dagens läge och allt i dagens läge handlar om ekonomi. Folk mördar, rånar, lurar för pengar. Samtidigt höjdes övriga ministrars lön med 3000 kr, vilket innebär att de tjänar över 120 000 kr i månaden. Sverige påstår sig kämpa för klasskillnader, vilket visar sig inte vara sant någonstans. Minister eller inte men är det logiskt att denne ska tjäna 6-7 ggr mer än en busschaufför eller sjuksköterska som sliter 6-7 ggr mer än en minister? De må styra Sverige men det ska inte göra någon skillnad, det är trots allt våra pengar som går till deras löner. Många många yrken är de som håller upp sverige, vad skulle tex hända om alla sköterskor slutade? Busschaufförer? Kockar? Butiksbiträden? etc. I stort sett vilken yrkesgrupp som än la ner skulle lamslå landet, vilket betyder att de är minst lika viktiga. Men bara för att du bär kostym, heter bertil och har gått ut skolan med MVG i allt så ska du ha rätt att få skattepengar i enorma mängder.

Reinfeldts lön

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s